Контакт

Свиток е сајт на Антониј Петрушевски, протоjереј при храмот Света Троица, во Куманово, Кумановско-осоговска епархија на Македонската Православна Црква – Охридска Архиепископија.

За да испратете коментар или прашање до Антониј, пополнете го образецот и кликнете: Испрати.