Тавор бр.19

Во видеото прво зборувам за празникот Свето Благовештение, а од 4 минута понатаму може да проследите избор од содржините на новиот број на списанието на Кумановско-осоговската епархија – Тавор.

Линк за преземање на Тавор бр.19, pdf формат: https://bit.ly/34fh2Rj

Eлектронска верзија на Тавор бр.19